Ελευθερόπουλος: «Θέλω να συναντηθώ με τον πρόεδρο!»

Ελευθερόπουλος: «Θέλω να συναντηθώ με τον πρόεδρο!»

Την αντίθεσή του σχετικά με την απόφαση της ΠΑΕ Ηρακλής να απομακρύνει πέντε ποδοσφαιριστές την δεδομένη στιγμή εξέφρασε ο τεχνικός του Γηραιού Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Αντίθετος στην πρόθεση της ΠΑΕ Ηρακλής απομάκρυνση πέντε ποδοσφαιριστών τη δεδομένη χρονική στιγμή, παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά την ήττα του Γηραιού με 2-0 από τη Δόξα Δράμας.

Ο Ελληνας τεχνικός είπε ότι η ΠΑΕ του ζήτησε λίστα με αυτούς που θέλει να αποχωρήσουν, ωστόσο εξήγησε ότι αυτό θα έπρεπε να γίνει την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Εμείς δεν υπήρχαμε σήμερα στο γήπεδο. δεν μπήκαμε ποτέ για να αγωνιστούμε. Η Δόξα ήταν καταφανέστατα καλύτερη και μας νίκησε απολύτως δίκαια.

Θα πρέπει να έχω συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να μου εξηγηθεί το πλάνο επάνω στο οποίο θα βαδίσουμε από εδώ και πέρα.

Οι ποδοσφαιριστές, που αποκλείστηκαν από την αποστολή δεν συμμετείχαν με απόφαση της διοίκησης. Ο πρόεδρος είναι εδώ και θα πρέπει να συναντηθώ μαζί του. Μου ζητήθηκε λίστα παικτών υπό αποχώρηση, την έδωσα, αλλά κόπηκαν από τη διοίκηση από την αποστολή σε πολύ λάθος τάιμινγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ