Ο Ελευθερόπουλος παραιτήθηκε από τον Ηρακλή

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή και η διοίκηση των Κυανόλευκων έκανε το αίτημά του αποδεκτό.

Ο Ελευθερόπουλος παραιτήθηκε από τον Ηρακλή | to10.gr

Μόλις έξι αγώνες άντεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στον πάγκο του Ηρακλή, καθώς λίγες ώρες μετά την ήττα από τη Δόξα στη Δράμα (2-0), ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση των Κυανόλευκων, η οποία έγινε αποδεκτή στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/12).

Το κλίμα ήταν βαρύ για τον 42χρονο, αφού μετά τις δύο νίκες σε ισάριθμα απέναντι σε Σπάρτη (3-0) και Αήττητο Σπάτων (0-3), υπέστη δύο διαδοχικές ήττες από τον Καραϊσκάκη Άρτας στο Καυτανζόγλειο (0-1) και αυτήν από τη Δόξα στη Δράμα.

Στον Ελευθερόπουλο χρεώθηκε ότι προέκτεινε την κρίση που μαστίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης, εκθέτοντας δημοσίως τη διοίκηση για παρεμβάσεις στη δική του δουλειά, γεγονός που βέβαια τον οδήγησε και στην απόφαση για παραίτηση.

Ο Ελευθερόπουλος προσλήφθηκε στις 14 Νοεμβρίου και μέτρησε τέσσερις ήττες και δύο νίκες στο διάστημα που έμεινε στον πάγκο του Γηραιού, αντικαθιστώντας τον Αλέκο Βοσνιάδη, που είχε επίσης παραιτηθεί μετά την κακή αφετηρία στη σεζόν. Ο Ηρακλής βρίσκεται στη 10η θέση και στο -10 από τη 2η της κατάταξης, βλέποντας το στόχο της ανόδου να έχει απομακρυνθεί επικίνδυνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο