Επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος, σπουδαίο διπλό του Αήττητου Σπάτων

Επέστρεψε στις νίκες ο Βόλος, σπουδαίο διπλό του Αήττητου Σπάτων

Ο ΝΠΣ Βόλος επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τον Ηρακλή, με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας εκτός έδρας του Αιγινιακού με 4-1 και αύξησε στο +6 τη διαφορά του από την Κέρκυρα. Νίκες και για Δόξα Δράμας και Αήττητο Σπάτων.

Ο πρωτοπόρος ΝΠΣ Βόλος αύξησε τη διαφορά του από τη δεύτερη Κέρκυρα στους έξι βαθμούς μετά την εύκολη νίκη που πέτυχε εκτός έδρας κόντρα στον Αιγινιακό με 4-1 στα εξ αναβολής παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής.

Η θεσσαλική ομάδα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα που είχε υποστεί από τον Ηρακλή, επικρατώντας του ουραγού Αιγινιακού και παρέμεινε στην κορυφή αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά.

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο ματς και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα από το Αιγίνιο. Συγκεκριμένα, ο Βόλος μπήκε εξ αρχής πολύ δυνατά και είχε δοκάρι στα πρώτα λεπτά, ενώ μόλις στο 16′ άνοιξε το σκορ με τον Ντεντάκη. Στο 30ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα του με τον Δημόπουλο και τέσσερα λεπτά αργότερα καθάρισε το ματς με ωραίο γκολ του Ηλιόπουλου.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Αιγινιακό όμως να μειώνει στο 52ο λεπτό με τον Γιαλαμούδη, αλλά ο Βόλος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 67ο λεπτό έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με σκόρερ τον Φράγκο, με τον Βόλο να τους 35 βαθμούς.

Μεγάλες νίκες για Δόξα Δράμας και Αήττητο Σπάτων

Στα υπόλοιπα ματς που αναβλήθηκαν την 11η αγωνιστική, η Δόξα Δράμας πέτυχε εύκολη νίκη απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-0 κι ανέβηκε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Οι Δραμινοί από το πρώτο ημίχρονο το ματς και μέσα σε τέσσερα λεπτά πέτυχαν δύο τέρματα με σκόρερ τους Πατράλη και Ροτζέριο με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν κάτι με αποτέλεσμα να παραμείνουν στους 17 βαθμούς.

Στο αποτέλεσμα της ημέρας ο Αήττητος Σπάτων πήρε πολύτιμο τρίποντο εκτός έδρας στη μάχη που κάνει για να παραμείνει στη Football League. Η ομάδα των Σπάτων πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και έφτασε τους 13 βαθμούς ξεφεύγοντας από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Χρυσός σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν ο  Λύρας στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και το πήγε στα μέτρα του ο Αήττητος φτάνοντας εντέλει σε μια σπουδαία νίκη που τον φέρνει 2 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Έσωσαν τον βαθμό τα Τρίκαλα

Τέλος στα Τρίκαλα στο αναβληθέν ματς της 12ης αγωνιστικής η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου αν και μέχρι τις καθυστερήσεις βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Κουτρουμπής στο 79ο λεπτό, όμως στο 90+ ο Κάπος έσωσε τον βαθμό για τα Τρίκαλα σε ένα τρομερό φινάλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ