Ανακοίνωσαν Κόστιτς τα Τρίκαλα

Ανακοίνωσαν Κόστιτς τα Τρίκαλα

Τον Σλοβένο Μίλος Κόστιτς προσέλαβαν ως προπονητή τα Τρίκαλα, μετά τη λύση συνεργασίας με τον Θωμά Γραψά.

Νέος προπονητής των Τρικάλων είναι ο Σλοβένος, Μίλος Κόστιτς, μετά τη φυγή του Θωμά Γραψά, με τη θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την πρόσληψη του.

Ο Κόστιτς γνωρίζει τα ελληνικά γήπεδα, καθώς έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή και τον Αχαρναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Milos Kostic με συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση έτους. Ο κ. Kostic, γεννημένος στην Σλοβενία στις 23 Νοεμβρίου του 1971, έχει εργαστεί στο παρελθόν, στις εθνικές ομάδες της Σλοβενίας U17 και U19, οδηγώντας και τις δύο χρονιές τις ομάδες του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Σλοβένος προπονητής έχει κάτσει στο πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και της Βέλγικης Lierse ως βοηθός προπονητή και στη συνέχεια, ανέλαβε ως πρώτος προπονητής στην Σλοβένικη Krka, για να ακολουθήσει η Ζελέζνιτσαρ Βοσνίας. Στην χώρα μας έχει εργαστεί για τον Αχαρναικό, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παρουσίασε και τον Ηρακλή. Τέλος, η τελευταία ομάδα που εργάστηκε πριν έρθει στην ομάδα μας είναι η Λουφτετάρι. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ