Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Αν ο ΠΑΟΚ είχε χιούμορ θα καλούσε στο CAS για μάρτυρα υπεράσπισης τον Μπαλτάκο! Να τους πει για τις πατάτες...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νέα απειλή για αφαίρεση βαθμών στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα απειλείται με -6 για οφειλές σε ποδοσφαιριστές και καλείται εντός τριών εργάσιμων ημερών να εξοφλήσει και τους δύο για να μην επισημοποιηθεί η ποινή.

Νέα απειλή για αφαίρεση βαθμών στην Κέρκυρα | to10.gr

Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας και αφαίρεσης βαθμών για την Κέρκυρα λόγω οφειλών. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ανακοίνωσε ενεργοποίηση ποινών σε βάρος της ομάδας των Επτανήσων για τον Νέστωρα Μυτίδη, ενώ απέρριψε αντίστοιχο αίτημα του Βλάντιμιρ Ντιμιτρόφσκι και γνωστοποίησε επιβολή ποινών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ποσό στον Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι ύψους περίπου 20.000 ευρώ και στον Σκοπιανό Ντιμιτρόφσκι, ύψος 12.155 ευρώ. Το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε αφαίρεση τριών βαθμών στην καθεμία, δίνοντας προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών για να εξοφληθούν οι οφειλές και να μην επισημοποιηθεί η ποινή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Δέχεται την αίτηση του Νέστωρα Μυτίδη του Νικολάου, υπηκόου Κύπρου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη. Ενεργοποιεί σε βάρος της καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 28/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 608/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./ Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απορρίπτει την αίτηση του Vladimir Dimitrovski του Vlatko, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, κατοίκου Σκοπίων, κατά της καθ’ ης η αίτηση, εδρεύουσας στην Κέρκυρα ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη, ως προς το αίτημα της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση. Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού των 12.155,30 Ευρώ πλέον τόκων, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.