«Χ»αμένοι κι οι δύο στην Καλαμαριά, ήττες για Απόλλωνα Λάρισας και Ηρακλή

«Χ»αμένοι κι οι δύο στην Καλαμαριά, ήττες για Απόλλωνα Λάρισας και Ηρακλή

Την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη και να βρεθούν μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία της Football League έχασαν Απόλλωνας Πόντου και Παναχαΐκή που έμειναν στο 0-0 και τους 40 βαθμούς έκαστος ενώ ο Απόλλωνας Λάρισας έχασε κι αυτός έδαφος με την ήττα του με 2-0 από την Δόξα στη Δράμα. Νέο στραπάτσο για τον Ηρακλή στην Αρτα από τον τοπικό Καραΐσκάκη.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το ντέρμπι με φόντο την δεύτερη θέση της Football League καθώς Απόλλωνας Πόντου και Παναχαΐκή το προσπάθησαν πολύ αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Οι δύο ομάδες άγγιξαν το γκολ δύο φορές όταν δεν μπόρεσαν να σκοράρουν από το σημείο του πέναλτι.

Αρχικά στο 5΄η Παναχαΐκή κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κυνηγόπουλου από τον Αμαρανίδη αλλά ο Πολίτης απέκρουσε την εκτέλεση του Ελευθεριάδη κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 60′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να μην τα καταφέρουν από την άσπρη βούλα με τον Πορτουλίδη να σουτάρει άουτ και να χάνει την ευκαιρία να βάλει μπροστά τους Πόντιους.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται μαζί στους 40 βαθμούς όσους έχει και ο Απόλλωνας Λάρισας.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Καλαϊτζίδης (86′ Καλογέρης), Πουρτουλίδης, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Κυβελίδης.

Παναχαϊκή (Καραπίτσος): Σούλης, Πολίμος (34′ λ.τρ. Σταμόπουλος), Πλέγας (64′ Παπατόλιος), Αργυρόπουλος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης (80′ Μπαστακός), Μόσνι, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης
Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 2-0

Σημαντική νίκη πέτυχε η Δράμα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας με 2-0 κι έφτασε στους 31 βαθμούς κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής στην κατηγορία.

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί λένε κι αυτό συνέβη στο ματς για την Δόξα. Μόλις στο 1′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κρητικό και 11 λεπτά πριν το φινάλε έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Κρουθ να κλειδώνει έτσι τη νίκη των «Μαυραετών».

Ο Απόλλωνας Λάρισας έχασε την ευκαιρία με νίκη να ξεφύγει τρεις βαθμούς από τους διώκτες του για τη δεύτερη θέση και πλέον συγκατοικεί μαζί τους στους 40 βαθμούς.

Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς (92′ Σαμπανίδης), Κρητικός (68′ Κρουθ), Μπαϊκαρά, Πέρεθ (61′ Ρουγκάλας)

Απόλλων Λάρισας (Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης (71′ Γκουντρουμπής), Κοντοές (46′ Αγιώτης), Καρατάσιος, Χατζής, Λίταινας (77′ Ζίκο), Μαρκολίνο, Τασιούλης, Μπραμπίγια, Λουκάο

 

ΑΕ Καραϊσκάκης – Ηρακλής 1-0 

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ο Ηρακλής! Για άνοδο ξεκίνησε και πλέον κοιτάζει για τα καλά προς τα κάτω. Ο «γηραιός» ηττήθηκε στην Αρτα από τον Καραΐσκάκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Τζιώρα στο 26΄και έμεινε στους 30 βαθμούς μένοντας μόλις 5 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Όσο για τους νικητές, σκαρφάλωσαν στους 31 βαθμούς και πήραν βαθιά ανάσα για την παραμονή τους.Πέραν του γκολ η μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς ήταν και πάλι για τους γηπεδούχους όταν στο 59′ ο Παναγιώτου με σουτ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Ηρακλή..

ΑΕ Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης): Μέλκας, Παπανίκου, Καπίας, Παντίδος, Παναγιώτου, Κρούσιελ, Ροντρίγκεζ, Ψιάνος, Χούσος (83′ Καραγιαννίδης), Βουκμίροβιτς (64′ Κάκκο), Τζιώρας (77′ Τζιώρας).

Ηρακλής (Ρόκα): Γιαγκιόζης, Καζναφέρης, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Ντούνης, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Κωστούλας (55′ Παυλίδης), Ορφανίδης (79′ Παπαδόπουλος), Γκναμπούγιου (46′ Ρόβας).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ