Νίκη ελπίδας για τον Εργοτέλη, ανάσα για τον Ηρακλή

Νίκη ελπίδας για τον Εργοτέλη, ανάσα για τον Ηρακλή

Μεγάλη νίκη για τον Εργοτέλη στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή (1-0), η οποία κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για την δεύτερη θέση. Βαθμολογική ανάσα για τον Ηρακλή που πέρασε από την Καλαμαριά επικρατώντας του Απόλλων Πόντου με 1-0.

Ο Ηρακλής πέρασε από την Καλαμαριά επικρατώντας του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της σεζόν.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στην αναμέτρηση, με τον Παπαδόπουλο από πλευράς Γηραιού να το σημαδεύει στο 5ο λεπτό του αγώνα, ενώ για τους  γηπεδούχους αυτό που το σημάδεψε ήταν ο Μπρίτο στο 75΄.

Ο Απόλλων Πόντου δεν μπόρεσε να σκοράρει στη φάση εκείνη με τον Βραζιλιάνο, με τον Ηρακλή να βρίσκει δίχτυα στο 84′. Συγκεκριμένα, ο Ορφανίδης βρήκε τον Περόνε ο οποίος πλάσαρε κι έκανε το 0-1, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη νίκη στην ομάδα του.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά (68′ Μπρίτο), Γεωργιάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Χασομέρης, Σαμαράς, Λουφάκης (21′ Δημητριάδης), Καλογέρης

Ηρακλής (Τροΐζι): Καχριμάν, Βιτλής, Μουνιόθ, Κουκόλης, Κουτρομάνος, Κωστούλας (70′ Καθάριος), Παπαδόπουλος Γ. (61′ Ορφανίδης), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Μπορίκο (79′ Γκναμπούγιου), Περόνε

Παναχαϊκή – Εργοτέλης 0-1

 

Πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε ο Εργοτέλης, με τους Κρητικούς να επικρατούν στην Πάτρα της Παναχαϊκής με 1-0, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για την δεύτερη θέση. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ.

 

Στο δεύτερο μέρος άλλαξε πλέον άρδην η κατάσταση και ο Εργοτέλης απειλούσε πιο τακτικά και στο στο 86′  ο Κούατενγκ  στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, χάρισε στους κρητικούς μία μεγάλη νίκη.

 

Παναχαϊκή (Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Ελευθεριαδης, Κολ (54′ Αργυρόπουλος), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (75′ Μπαστακός), Κόβασετς (34′ λ.τρ. Μωραΐτης)

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Ζεράρ, Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μαζουλουξης, Μπρους, Τσέλιος Οικονόμου, Μανουσάκης (54′ Μπουτσάκης, 85’΄Κούατενγκ), Ιατρούδης (90′ Καπνίδης), Έφορντ

 

Tα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Σπάρτη – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-4

 

Αιγινιακός – Τρίκαλα 2-1

 

Κισσαμικός – Πλατανιάς 1-1

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ