Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2

Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2

Στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, η Καλαμάτα κατάφερε να νικήσει το Αιγάλεω με 2-0 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στη Football League.

Δέκα χρόνια έπρεπε να κάνει υπομονή η Καλαμάτα μέχρι να επιστρέψει και πάλι στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το τέλος της περσινής περιόδου την βρήκε να παίρνει το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου για τη Football League και από τον πρώτο κιόλας αγώνα η ομάδα της Πελοποννήσου δείχνει πως έχει βάλει στόχο να παραμείνει.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η Καλαμάτα πέρασε σαν… θύελλα από το Αιγάλεω και χάρη στο τελικό 2-0 κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε o Βουκμίροβιτς στο 29′, με την Καλαμάτα να διαφυλάττει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους γηπεδούχους όταν ο Μαγκάκης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (71′) και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Τελικά, η σεμνή τελετή έλαβε τέλος με το γκολ του Κασβιρόπουλου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τη «μαύρη θύελλα» να κάνει εντυπωσιακή επιστροφή στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ