Ολυμπιακός Βόλου- Θεσπρωτός 1-1 (pic)

Ολυμπιακός Βόλου- Θεσπρωτός 1-1 (pic)

O Ολυμπιακός Βόλου κρατούσε το τρίποντο μέχρι το 92', αλλά σε εκείνο το λεπτό, ο Θεσπρωτός του Ρότσα «έκλεψε» την ισοπαλία (1-1), παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Θεσπρωτό, σε ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Football League, με τις δύο ομάδες να μένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι του Θωμά Γράφα έψαχναν την νίκη που θα τους στείλει στα υψηλότερα πατώματα της βαθμολογίας, αλλά οι φιλοξενούμενοι του Χουάν Ραμόν Ρότσα, «έκλεψαν» τον βαθμό της ισοπαλίας στο 92′ με τον Γώγο.

Οι Βολιώτες προηγήθηκαν στο σκορ στο 18ο λεπτό με γκολ του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Στέλιου Πόζογλου, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα πριν το ημίχρονο, αλλά ο Στεφάνοβιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις με τον Γώγο να νικάει με κοντινό σουτ τον Μακρυωνίτη, κατακτώντας τον πρώτο τους πόντο στο πρωτάθλημα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, απογοητεύοντας στο ξεκίνημά τους.

Οι συνθέσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ