Ισοπαλίες σε Τρίκαλα και Βέροια

Ισοπαλίες σε Τρίκαλα και Βέροια

Δεν υπήρξαν νικητές στα παιχνίδια των Τρικάλων με την Καβάλα (0-0) και της Βέροιας με την Ένωση Ασπροπύργου (1-1) και για την πέμπτη αγωνιστική της Football League.

Στο μηδέν έμειναν στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα με την Καβάλα χάνοντας την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς δεν είχε και πολλές φάσεις με μία από αυτές να είναι ένα σουτ του Πελάεθ για τα Τρίκαλα στο 29′ ενώ στο 72′ ο Τεγούσης ζήτησε πέναλτι για τους γηπεδούχους.

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ (56′ Παπαγεωργίου), Τσίπρας (86′ Καμπλιώνης), Σταματής, Ελευθεριάδης (53′ Λώττας) & Γρηγορόπουλος.

Καβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Βόσαλικ, Γαβριηλίδης, Κέρθι, Καθάριος (45′ Ορφανίδης), Χαντί (57′ Θωμαϊδης) & Μαρκόπουλος (81′ Παπαδόπουλος).

Βέροια – Ασπρόπρυγος 1-1

Η Βέροια δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Ασπρόπυργο και έχασε έδαφος στην βαθμολογία. Στους 8 βαθμούς η «βασίλισσα του Βορρά», στους 6 ο Ασπρόπυργος.

Στο 49′ ο Κανούλας έκανε το 1-0 με πλασέ για την Βέροια αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη. Στο 75′ ο Σρέτσκοβιτς από κοντά σκόραρε κι έφερε το ματς στα ίσια/ εκμεταλλεύθηκε την ασθενή επέμβαση του Βοσνιάδη από το σουτ του Ζγκούρη  και σκόραρε φέρνοντας τα πράγματα σε ισορροπία. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος η Βέροια έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Στάμος έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Βέροια (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης, Πέντα, Χαντζάρας, Πασάς, Σιμόνι.

Ασπρόπυργος (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Γκατζολάρι, Ζαχαρός, Βασιλείου, Σρέτσκοβιτς, Κάκκο, Ζγκούρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ