Τρίκαλα : Ντακόλ και με τη βούλα

Τρίκαλα : Ντακόλ και με τη βούλα

Τη φανέλα των Τρικάλων θα φοράει από εδώ και πέρα ο Αλεσάντρε Ντακόλ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Football League.

Δεν άργησε και πολύ για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Αλεσάντρε Ντακόλ. Αυτός θα είναι τα Τρίκαλα με τις δύο πλευρές εδώ και μέρες να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας, προκειμένου να δώσουν τα χέρια.

Αυτό εν τέλει έγινε το απόγευμα της Κυριακής (24/12) με την ομάδα της Football League να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, μιας και ο Βραζιλιάνος φορ είναι έμπειρος και ξέρει τα μυστικά της κατηγορίας, ώστε να βοηθήσει τον σύλλογο της Θεσσαλίας να πετύχει τους στόχους του.

Ο Ντακόλ πριν από μερικές ημέρες είχε μείνει ελεύθερος από τη Λαμία και έτσι τα Τρίκαλα κινήθηκαν για την αγορά του με τον Λατίνο παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο που θα έχει χρονική διάρκεια ως το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλεσάντρε Ντακόλ (γεννηθείς 18/7/1986). Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνιζόταν στην ομάδα της Λαμίας και παλαιότερα στον Ολυμπιακό, την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο, την Καλλιθέα, τον Θρασύβουλο, την ΑΕΚ και την Χάμιλτον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ