Νίκη Βόλου- Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Νίκη Βόλου- Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Η Νίκη Βόλου ήταν η μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι, επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου και ξέφυγε από την «ουρά» της Football League.

Μπορεί ο Βόλος ΝΠΣ να βρίσκεται στη Super League 1, αλλά οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Βόλου είναι η Νίκη και ο Ολυμπιακός.

Οι «αιώνιοι» της Μαγνησίας αναμετρώνταν σήμερα, σε ένα ντέρμπι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η Νίκη ήθελε να ξεφύγει από τον «πάτο» της βαθμολογίας και ο Ολυμπιακός να βρεθεί προσωρινά στην κορυφή.

Τελικά μεγάλοι θριαμβευτές ήταν οι γηπεδούχοι που με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν των «ερυθρόλευκων» με 2-0 και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 7΄, με την κεφαλιά του Κρουθ να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γιδόπουλου.

Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους  ήρθε στο 10΄ με τη κεφαλιά του Σκοπελίτη να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αποστολίδη. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν πιο απειλητική, αλλά και  Νίκη απειλούσε όταν της δινόταν η ευκαρία.

Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια, αλλά στο δέυτερο το παιχνίδι «άναψε». Στο 52ο λεπτό η Νίκη κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε σουτ του Τσιώλη.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κουτσιανικούλη και οι γηπεδούχοι στο 75΄ με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Κρουθ, «έγραψαν» το 2-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φτάσει στο γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο ματς, έχασε κάποιες ευκαιρίες, αλλά η Νίκη διατήρησε το μηδέν, παίρνοντας τη μεγάλη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ