«Διπλό» του Διαγόρα στο Αιγάλεω, έ«χ»ασε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός Βόλου

«Διπλό» του Διαγόρα στο Αιγάλεω, έ«χ»ασε την ευκαιρία ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Αιγάλεω, ενώ στις καθυστερήσεις κρίθηκαν τα παιχνίδια Ολυμπιακός Βόλου-Ιωνικός και Καλαμάτα-Ένωση Ασπροπύργου. Δείτε τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Ιωνικός Νικαίας πήρε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, με εκτέλεση πέναλτι του Κρητικού στο 91′, με το τελικό σκορ να λέει 1-1. Για τους Βολιώτες είχε σκοράρει ο Πόζογλου στο 55′, αλλά αυτό το γκολ δεν έφτανε για τους γηπεδούχους.

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ιωνικός παρέμεινε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς.

Ο Διαγόρας Ρόδου πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Αιγάλεω με 2-0, χάρη στα γκολ των Γλυνού και Μπαρμπαρούση στο 16′ και το 45+1′ αντίστοιχα. Με αυτή τη νίκη, ο σύλλογος της Ρόδου ανέβηκε στην 6η θέση και με 13 βαθμούς βρίσκεται στο -4 από τη 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για τη Super League 2. Το Αιγάλεω παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με 8 βαθμούς.

Η Βέροια επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του ΟΦ Ιεράπετρας με το τέρμα του Πασά στο 68′. Η «βασίλισσα» ανέβηκε στην 4η θέση με αυτή τη νίκη και έχει 15 βαθμούς, όντας στο -2 από τις θέσεις ανόδου.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, η Καλαμάτα κατάφερε να πάρει έναν υπερπολύτιμο βαθμό κόντρα στην Ένωση Ασπροπύργου, καθώς γύρισε το ματς από το 0-2 στο 2-2. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις Ιάλυσος-Καβάλα και ΠΟ Τρίγλιας-Νίκη Βόλου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου:

Θεσπρωτός-Τρίκαλα 1-2

Κυριακή 24 Νοεμβρίου:

Ιάλυσος-Καβάλα 0-0
Αιγάλεω-Διαγόρας Ρόδου 0-2
Καλαμάτα-Ένωση Ασπροπύργου 2-2
Ολυμπιακός Βόλου-Ιωνικός Νικαίας 1-1
ΟΦ Ιεράπετρας-Βέροια 0-1
ΠΟ Τρίγλιας-Νίκη Βόλου 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ