Νίκη Βόλου- Τρίκαλα 2-0

Νίκη Βόλου- Τρίκαλα 2-0

Η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-0 των Τρικάλων εντός έδρας στην αυλαία της 13ης αγωνιστικής και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην πρώτη τους ήττα στην Football League.

Την πρώτη τους ήττα μετά από 13 αγωνιστικές γνώρισαν τα Τρίκαλα στη Football League, με τους πρωτοπόρους της κατηγορίας να χάνουν με 2-0 μέσα στην έδρα της Νίκης Βόλου, η οποία πανηγύρισε ένα σημαντικό τρίποντο που την ανέβασε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την μεριά τους τα Τρίκαλα παραμένουν στην πρώτη θέση, αλλά σε περίπτωση νίκης του Ιωνικού, οι Νικαιώτες θα μειώσουν στο -1 από την κορυφή.

Ντομίνγκεθ στο 23ο λεπτό και Λούκας Γκαρσία στο 76′ ήταν εκείνοι που υπέγραψαν τη νίκη για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη, που σημείωσε την τέταρτη νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες.

NIKH ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Κ. Κυριακίδης, Σ. Κυριακίδης, Μπαλάφας, Αλιατίδης, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Κρουθ, Τσιώλης (46’ Καμπαγέρο), Λούκας Γκαρσία (91’ Βοσνιάδης), Ροχάνο (86’ Καπός)

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος (75’ Ντόσης), Γιαννίτσης, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Παπαγεωργίου, Λώττας (77’ Γρηγορόπουλος), Πελάεθ, Σταματής (56’ Τσίπρας)

H 13η αγωνιστική της Football League:

Νίκη Βόλου – Τρίκαλα 2-0
Ιάλυσος Ρόδου – Θεσπρωτός 22/12
Καλαμάτα – ΟΦ Ιεράπετρας 22/12
Aσπρόπυργος – Διαγόρας Ρόδου 22/12
Αιγάλεω – Τρίγλια 22/12
Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου 22/12
Ιωνικός – Βέροια 22/12

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ