Και επίσημα στο Αιγάλεω ο Μπλάνκο (pic)

Και επίσημα στο Αιγάλεω ο Μπλάνκο (pic)

O Ίσμαελ Μπλάνκο είναι και επίσημα παίκτης του Αιγάλεω, με τον 37χρονο πρώην άσο της ΑΕΚ να ανακοινώνεται από την ιστορική αθηναϊκή ομάδα.

Η «βόμβα» Ίσμαελ Μπλάνκο «πυροδοτήθηκε» και επίσημα, με τον Αργεντινό στράικερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με το Αιγάλεω, μέχρι το φινάλε της φετινής Football League.

Ο 37χρονος στράικερ βρίσκεται στην Ελλάδα από χθες το μεσημέρι και το βράδυ η διοίκηση του «Σίτι» του παρέθεσε γεύμα γνωριμίας.

Σήμερα (7/1) το πρωί ο πρώην άσος της ΑΕΚ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Μπλάνκο θα ξεκινήσει προπονήσεις από την Τετάρτη (8/1) και θα βρίσκεται στη διάθεση του Θωμά Γράφα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καβάλα.

Να θυμίσουμε ότι η ιστορική ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Αργεντινός φορ την περσινή σεζόν μέτρησε 3 γκολ σε 11 συμμετοχές με την Μίτρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ