Ισοπαλία… ανόδου για τα Τρίκαλα στη Βέροια! (1-1)

Ισοπαλία… ανόδου για τα Τρίκαλα στη Βέροια! (1-1)

Τα Τρίκαλα πήραν έναν πολύ σημαντικό βαθμό στη Βέροια με σκορ 1-1 και κρατάνε διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους. Η Καλαμάτα νίκησε τη Τριγλία 1-0 και παραμένει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Τα Τρίκαλα είχαν το προβάδισμα μέχρι το 95′ στη Βέροια, αλλά ισοφαρίστηκαν και το ματς έληξε 1-1. Ακόμα και με αυτό το αποτέλεσμα πάντως, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν σε θέση ισχύος και στο +9  από την 3η Βέροια.

Το σκορ άνοιξε ο Σταματής στο 12′ για τα Τρίκαλα, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι τέλους και να «σφραγίσουν» από σήμερα ουσιαστικά την άνοδό τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέροια: Πολίτης, Γεωργιάδης, Μαραγκός, Μανιώτης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Πολύζος (46′ Ν. Ζούρκος), Πέντα, Παυλίδης (78′ Καραγιάννης), Πόζογλου (62′ Κανούλας), Πασάς

Τρίκαλα: Γιακουμής, Πέλαεθ (67′ Λώττας), Γιαννίτσης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Σταματής (78′ Τεγούσης), Τσίπρας (85′ Άλεξιτς)

Η Καλαμάτα πήρε νίκη… ανάσα για την παραμονή της στην κατηγορία, με σκορ 1-0 κόντρα στην Τρίγλια Ραφήνας, χάρη στο γκολ του Οσμάνατζιτς στο 27′. Η Καλαμάτα ανέβηκε στους 18 βαθμούς και έχει μπει ξανά στο κολπό της παραμονής, εν αντιθέσει με την ουραγό Τρίγλια που είναι στους 14 βαθμούς και μόνο ένα… θαύμα μπορεί να τη σώσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλαμάτα: Mατζάρης, Τόλι, Κωνσταντινόπουλος, Γκιοατά, Τριποτσέρης, Χριστοφιλέας, Οσμάνατζιτς (81′ Νάσερ), Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος (88′ Κανούτσης), Ιντρίσι (62′ Αλεξόπουλος), Μουσμπίμπα

Τρίγλια: Παλαβράκης, Κουρέλλας (81′ ,Μαντζίδης), Μιλκούδης, Σγουρής, Ζώτος (89′ Παπαδημητρίου), Παπαστεριανός, Σαρβανίδης (66′ Λαζαρίδης), Ευθυμιάδης, Μπρίτο, Ντούνγκα, Ναζλίδης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ