«Διπλό» ανόδου για τα Τρίκαλα (vid)

«Διπλό» ανόδου για τα Τρίκαλα (vid)

Τα Τρίκαλα νίκησαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας και ουσιαστικά «σφράγισαν» την άνοδό τους στη Super League 2. Νίκη παραμονής για το Αιγάλεω με το ίδιο σκορ κόντρα στον Θεσπρωτό.

Μεγάλη νίκη για τα Τρίκαλα, τα οποία έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας και ουσιαστικά «σφράγισαν» την άνοδό τους στη Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Τσίπρας στο 76′.

Τα Τρίκαλα πλέον είναι στο +9 από τον 3ο ΟΦ Ιεράπετρας και με 3 αγωνιστικές να απομένουν ακόμα, είναι «αγκαλιά» με την άνοδο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦ Ιεράπετρας (Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Σμίλτος, Χύσι (38′ Τζελέπης), Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης, Κατσικοκέρης, Χαντί, Αποστολόπουλος (64′ Μηνάς)

ΑΟ Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Πέλκας, Γρηγορόπουλος (88′ Ντούνης), Άλεξιτς (63′ Τσίπρας), Πελάεθ (82′ Βέρτζος)

Το Αιγάλεω πήρε σπουδαία νίκη παραμονής, καθώς επικράτησε 1-0 του Θεσπρωτού εντός έδρας, χάρη στο γκολ του Μαχαίρα με κεφαλιά στο 44′. Οι γηπεδούχοι πλέον είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα πήραν σημαντικότατη… ανάσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Στάθης, Καπός, Λάσκαρης, Σταματάκης, Παπανικόλας, Γκότοβος, Τσιλιγκίρης, Μαχαίρας (72′ Λάμπρου), Γουερέ (50′ Φαρινόλα), Σπυρόπουλος (66′ Ιωαννίδης)

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κίναλης, Σερβιλάκης, Δημήτρουλας (80′ Βουκομάνοβιτς), Καρβούνης, Κοντοές, Κωνσταντακόπουλος, Μπίκας, Ευθυμίου, Καζβιρόπουλος (89′ Μποτόσο), Κωνσταντίνου (67′ Κολλάς), Ντάλα Κόστα

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ιάλυσος και Ένωση Ασπροπύργου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με την ομάδα της Αττικής να είναι η άτυχη, καθώς βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις σωτηρίας. Ο Ιάλυσος συνεχίζει να δίνει τη δική του «μάχη» για παραμονή στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιάλυσος (Νίκος Παντέλης): Ανδρούτσος, Πριόνας (64′ Ντιάτα), Χειμωνέττος (46′ Κούτνικ), Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Ρεκλείτης, Μπάρδης,Μαστραντωνάκης (81′ Κουγιός), Γιώργου, Χειρίτραντας, Μαραγκουδάκης

Ένωση Ασπροπύργου (Γιώργος Βαζάκας): Κολοβούρης, Φιλίποβιτς, Νικολακάκης, Ζώνης, Σταγάκης, Νικολαου, Μπαξεβάνος, Ζγκούρη, Πολέτο (90’+3′ Ρόπας), Γκατσολάρι, Φράκος (62′ Μίλιτς)

Tα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7/3:

Ιάλυσος – Ένωση Ασπροπύργου 2-2

Αιγάλεω – Θεσπρωτός 1-0

Ιεράπετρα – Τρίκαλα 0-1

Κυριακή 8/3:

Ολυμπιακός Βόλου – Διαγόρας Ρόδου (13:00)

Τρίγλια – Ιωνικός (15:00)

Καλαμάτα – Βέροια (15:00)

Καβάλα – Νίκη Βόλου (15:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ