Θετικός στον κορωνοϊό ο Κούντε

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κούντε

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν λίγες μέρες πριν τη σέντρα του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ανάμεσά τους και ο μέσος του Ολυμπιακού.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Καμερούν ανακοίνωσε ότι τέσσερις παίκτες της εθνικής βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο μέσος του Ολυμπιακού, Πιερ Κούντε.

Ζαν Εφαλά, Μισέλ Νγκαντεού Νγκαντζουί και Κριστιάν Μπασόνγκ είναι τα άλλα τρία κρούσματα ενώ όλοι τους βρίσκονταν υπό παρακολούθηση από την Τετάρτη λόγω «ισχυρών υποψιών» και θα παραμείνουν σε καραντίνα, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Οι οικοδεσπότες του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής ξεκινούν το τουρνουά εναντίον της Μπουρκίνα Φάσο σε κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα ενώ η Αλγερία, η Ακτή Ελεφαντοστού και το Μαρόκο, που συγκαταλέγονται στα φαβορί για το Κύπελλο Εθνών, έχουν επίσης πληγεί από την Covid-19, πριν το ξεκίνημα του τουρνουά.

Το Καμερούν, που έχει κατακτήσει πέντε φορές το Κύπελλο Εθνών, θα αγωνιστεί στον όμιλο Α με την Μπουρκίνα Φάσο, το Πράσινο Ακρωτήριο και την Αιθιοπία στο τουρνουά, που ξεκινά στις 9 Ιανουαρίου.

Πιθανότατα πάντως ο άσος του Ολυμπιακού και οι άλλοι τρεις παίκτες δεν κινδυνεύουν να χάσουν το τουρνουά, αφού υπάρχουν σχεδόν δέκα μέρες ακόμη για την πρώτη σέντρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ