«Περικυκλωμένοι» Αγκιμπού και Σισέ!

«Περικυκλωμένοι» Αγκιμπού και Σισέ!

Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο «μικροσκόπιο» σκάουτερ και στο Κόπα Άφρικα την ώρα που «φουντώνει» το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Αντίστροφα μετράμε για την έναρξη του Κόπα Άφρικα με τους «ερυθρόλευκους», Αγκιμπού Καμαρά και Παπέ Αμπού Σισέ να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο μπλοκάκι των σκάουτερ που θα παρακολουθήσουν την διοργάνωση. Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού με την εξαιρετική σεζόν που έχουν κάνει έχουν τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων που μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να τους τσεκάρουν.

Όχι βεβαίως πως περιμένουν το Κόπα Άφρικα για να ξεκαθαρίσουν την άποψη τους για την αξία του Αγκιμπού και του Σισέ. Και οι δύο έχουν φροντίσει με τις εμφανίσεις που έχουν κάνει με τον Ολυμπιακό να θεωρούνται εξαιρετικές περιπτώσεις για κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη.

Ο Αγκιμπού εδώ και καιρό έχει καταφέρει να κάνει το… Νησί να ασχολείται μαζί του. Συνεχόμενα άλλωστε είναι τα δημοσιεύματα για Λίβερπουλ και Νιούκαστλ που έχουν.. τρελαθεί από το ταλέντο του νεαρού Αφρικανού που ήρθε από το… πουθενά το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να κάνει το «μπαμ» στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Και τώρα να είναι ένα από τα πιο «hot» ονόματα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Και αν τον Αγκιμπού τον έμαθαν πρόσφατα στην Ευρώπη, ο Σισέ έχει ήδη κάνει εδώ και καιρό αρκετές ξένες ομάδες να ασχολούνται μαζί του. Πρόταση 17 εκατομμυρίων ευρώ είχε απορρίψει ο Ολυμπιακός πριν τρία χρόνια για χάρη του ενώ μετά την εξαιρετική σεζόν που κάνει φέτος ήδη υπάρχουν υποψήφιες ομάδες που ενδιαφέρονται ζεστά για την απόκτησή του.

Για να μπορέσει βεβαίως να πει «ναι» ο Ολυμπιακός σε πώληση του Σισέ, που αποτελεί φέτος έναν από τους mvp της σεζόν, θα πρέπει να του προσφέρουν «χρυσάφι» (όπως και για τον Αγκιμπού). Η ουσία βεβαίως είναι πως και οι δύο άσοι του Ολυμπιακού θα έχουν την.. τιμητική τους στο Κόπα Άφρικα την ώρα που για τον Μαντί Καμαρά πληθαίνουν οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα για έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Ο Ιανουάριος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο μεταγραφικό κομμάτι των Πειραιωτών που έχουν φροντίσει (και) σε αυτό τον τομέα να είναι πρωταγωνιστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ