Ο Ετό ζήτησε συγγνώμη από Αλγερινούς δημοσιογράφους οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση

Ο Ετό ζήτησε συγγνώμη από Αλγερινούς δημοσιογράφους οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, ζήτησε συγγνώμη από μια ομάδα Αλγερινών δημοσιογράφων οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση την Κυριακή στην Ντουάλα του Καμερούν.

Η 33η έκδοση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής έχει κάνει σέντρα, με την διοργάνωση να έχει ανοίξει την αυλάια της από την περασμένη Κυριακή(09/1).

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή της Γηραιάς Ηπείρου διεξάγεται στα γήπεδα του Καμερούν, με τους οικοδεσπότες για την ώρα πάντως να μην αποδεικνύονται και αρκετά φιλόξενοι.

Αυτό διαπίστωσε και μια ομάδα Αλγερινών δημοσιογράφων, οι οποίοι βρίσκονται στην Ντουάλα του Καμερούν, μαζί με την αποστολή της πατρίδας τους, προκειμένου να καλύψουν την διοργάνωση. Ωστόσο την Κυριακή δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν Σάμουελ Ετό, να σπεύσει να ζητήσει συγγνώμη και να απολογηθεί εκ μέρους των συμπατριωτών του.

«Θα ήθελα να ζητήσω την ειλικρινή μας συγγνώμη στους αδελφούς μας δημοσιογράφους που δέχθηκαν επίθεση στην Ντουάλα. Αυτό δεν είναι καμερουνέζικη φιλοξενία. Εδώ πρέπει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Με τον υπουργό μας και όλες τις αρχές μας θα φροντίσουμε ώστε τα αδέρφια μας να αισθάνονται τόσο ασφαλή σαν να είναι στο Αλγέρι. Ο Θεός να σας έχει καλά» είπε ο παλαίμαχος επιθετικός της Ίντερ και της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ