Σισέ – «Ο Αγκιμπού είναι ο μικρός μου αδερφός»

Σισέ – «Ο Αγκιμπού είναι ο μικρός μου αδερφός»

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αγκιμπού Καμαρά - «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι», απάντησε ο μεσοεπιθετικός από τη Γουινέα.

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του Β’ ομίλου του Κόπα Αφρικα ανάμεσα στη Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ και τη Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά (0-0), με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό και να οδεύουν μαζί χέρι-χέρι για τους «16». Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Σισέ αγωνίστηκε ως βασικός στο σημερινό παιχνίδι, ενώ αντίθετα ο Αγκιμπού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας με το Μαλάουι στον αστράγαλο και βρέθηκε εκτός αποστολής.

Η κόντρα των δύο «ερυθρόλευκων» αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης και για τα Μέσα της Αφρικής, με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού να παραχωρούν κοινή συνέντευξη, πριν την αναμέτρηση δύο χωρών. Σε αυτή ο Παπέ Αμπού Σισέ αποκάλεσε αδερφό του τον Αγκιμπού Καμαρά, με τον νεαρό άσο να αναφέρεται επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Σενεγαλέζο. Οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν επίσης στο γεγονός ότι οι αποστολές των δύο χωρών μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο, με τους ποδοσφαιριστών των δύο χωρών να έχουν καθημερινή επαφή και επικοινωνία.

«Ο Αγκιμπού είναι ένας μικρός αδερφός τον οποίο σέβομαι πολύ», ανέφερε ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον Αγκιμπού να απαντάει: «Ο Πάπε είναι καλός φίλος. Είναι λίγο περίεργο γιατί έχουμε συνηθίσει να είμαστε στην ίδια ομάδα. Αλλά, ο καθένας μας θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του», είπε για το σημερινό ματς, στο οποίο ωστόσο τελικά δεν αγωνίστηκε, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στην πρεμιέρα με το Μαλάουι.

Για το πως συμβιώνουν οι δύο ομάδες στο ξενοδοχείο και αν αποφεύγουν η μία την άλλη, ο Σισέ ανέφερε: «Δεν αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον. Είναι μια διοργάνωση όπου χαίρεσαι πάντα να συναντάς τους συμπαίκτες σου. Δίνουμε προσοχή στον κορονοϊό. Χαίρομαι που τον βλέπω εδώ», ενώ από την πλευρά του ο Αγκιμπού τόνισε: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που γνωρίζονται και στις δύο ομάδες. Ζούμε καλά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μόνο ποδοσφαιρικός αγώνας κι ας είναι ντέρμπι».

Ο Σισέ μιλώντας για τη Γουινέα ανέφερε: «Δεν υπάρχει παίκτης από τη Γουινέα που δεν θα ήθελα να γνωρίσω. Ακόμα χαίρομαι που τους γνωρίζω. Είναι μια μεγάλη, νεανική και δυναμική ομάδα που θέλει να κερδίσει κάτι», ενώ ο Αγκιμπού για τη Σενεγάλη, τόνισε: «Δεν προσηλώνομαι σε κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Η Σενεγάλη έχει μεγάλη ομάδα και θα την αντιμετωπίσουμε με φιλοδοξία. Τους σεβόμαστε αλλά τους φοβόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ