Απίστευτη ιδέα της κυβέρνησης του Καμερούν για να γεμίσουν τα γήπεδα!

Απίστευτη ιδέα της κυβέρνησης του Καμερούν για να γεμίσουν τα γήπεδα!

Η κυβέρνηση του Καμερούν ανακοίνωσε την αναστολή όλων των επαγγελματικών δραστηριοτήτων μετά τις 14:00 προκειμένου να ενθαρρύνει την παρουσία του κόσμου στο Copa Africa.

Η παρουσία των στα πρώτα παιχνίδια του Kόπα Άφρικα παρέμεινε σε μηδαμινά επίπεδα και όπως διαπίστωσε κυβέρνηση των Καμερουνέζων αυτό οφείλεται στα αυστηρά μέτρα κατά του κορωνοϊού που έχουν αποθαρρύνει τη μαζική προσέλευση στα γήπεδα.

Η κυβέρνηση της χώρας σκέφτηκε μία ευρηματική λύση για να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα. Όπως ανακοίνωσε επίσημα αρχής γενομένης από τις 17 Ιανουαρίου όλες επαγγελματικές δραστηριότητες του δημοσίου και η λειτουργία των σχολείων θα αναστέλλονται μετά τις 14:00 το μεσημέρι τις μέρες που θα διεξάγονται οι αγώνες του Κόπα Άφρικα με σκοπό οι πολίτες να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο ώστε να γεμίσουν τα γήπεδα.

Άλλωστε οι εικόνες των αδειών γηπέδων στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης έχουν λήψεις σε σημαντικό βαθμό την εικόνα του Καμερούν και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα προκειμένου επαναφέρουν το κύρος της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ