«Χάζεψε» την γκολάρα του Γκάρι και ο… Κούντε (1-1, vids)

«Χάζεψε» την γκολάρα του Γκάρι και ο… Κούντε (1-1, vids)

Ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόραρε το γκολ της διοργάνωσης, το Πράσινο Ακρωτήρι «έκλεψε» έναν βαθμό από το Καμερούν του Κουντέ (1-1) και πλέον μόνο με... θαύμα μένει εκτός από τα νοκ άουτ.

Με τέτοια γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες δεν γινόταν να μην προκριθεί (εκτός και αν γίνει κάποιο θαύμα) το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού σκόραρε το καλύτερο γκολ της διοργάνωσης και έδωσε στην ομάδα του έναν «χρυσό» βαθμό απέναντι στο Καμερούν του Πιέρ Κούντε (1-1), που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα της δώσει και την πρόκριση στα νοκ άουτ του Κόπα Άφρικα, καθώς με τους τέσσερις βαθμούς μοιάζει σχεδόν απίθανο να μην μπει στις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Ο εξτρέμ της πειραϊκής ομάδας μπήκε ως αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο και έφερε στα ίσια το ματς. Ο Ρόχα Σάντος κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή του Καμερούν, έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γκάρι Ροντρίγκες με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ονάνα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Γκάρι βάζει το… χεράκι του σε γκολ για το Πράσινο Ακρωτήρι στο φετινό Κόπα Άφρικα, καθώς είχε δώσει ασίστ απέναντι στην Αιθιοπία. Βασικός αγωνίστηκε ο ήδη προκριμένος Πιέρ Κούντε, ο οποίος ήταν στον αγωνιστικό χώρο για 62 λεπτά, πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση με το Καμερούν που τερμάτισε στην 1η θέση με 7 βαθμούς.

Για τον Ολυμπιακό, αυτό σημαίνει πως ο Κούντε θα απουσιάσει σίγουρα μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη, όπως αναμένεται να γίνει και με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Στο 39ο λεπτό ο Βίνσεντ Αμπουμπακάρ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Καμερούν και σημείωσε το 1-0, με τον Γκάρι να διαμορφώνει το τελικ΄πο 1-1 στο 53′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ