Προκρίθηκε ο Σισέ, επιστρέφει ο Γκάρι Ροντρίγκες (2-0)

Προκρίθηκε ο Σισέ, επιστρέφει ο Γκάρι Ροντρίγκες (2-0)

Η Σενεγάλη επικράτησε με 2-0 του Πράσινου Ακρωτηρίου και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αφρικα – Δεν αγωνίστηκε ο Σισέ, έπαιξε βασικός ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Βίοι αντίθετοι για Παπέ Αμπού Σισέ και Γκάρι Ροντρίγκες. Η Σενεγάλη του «ερυθρόλευκου» σέντερ μπακ νίκησε με 2-0 το Πράσινο Ακρωτήρι του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αφρικα.

Οι Μπλε Καρχαρίες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης και ο Γκάρι Ροντριγκες πλέον παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στο οποίο αναμένεται να βρίσκονται τις επόμενες ώρες επίσης οι Χένρι Ονιεκούρου και Αγκιμπού Καμαρά. Στο σημερινό παιχνίδι της Σενεγάλης με το Πράσινο Ακρωτήρι, ο Γκάρι Ροντρίγκες έπαιξε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 59’, όταν άφησε τη θέση του στον Ρόσα. Από την άλλη, ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν χρησιμοποιήθηκε και είδε τη νίκη της ομάδας του από τον πάγκο.

Για την ιστορία, οι Λέοντες της Τερανγκά προκρίθηκε χάρη στα γκολ των Μανέ στο 63’ και Ντιένγκ στο 90+2’, ενώ το Πράσινο Ακρωτήρι ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες, λόγω της αποβολής του Αντράντε στο 21’ και του Βοζίνια στο 57’. Στην επόμενη φάση του Κόπα Αφρικα εκτός από τη Σενεγάλη του Σισέ, έχει περάσει επίσης και το Καμερούν του Πιερ Κούντε.

ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Μεντί, Σις (82’ Μπάλο Τουρέ), Κουλιμπαλί, Σαρ, Ντιαλό, Ι.Γκέιγ, Ν.Μεντι, Μανέ (70’ Ντιένγκ), Π.Γκέιγ (82’ Λοπί), Ντιεντιού, Ντιά

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ: Βοζίνια, Τζ.Φορτές, Στόπιρα, Σ.Φορτές, Πίκο (46’ Ντίνεϊ), Ταβάρες (69’ Μπόρχες), Αντράντε, Μοντέιρο, Ρότσα Σάντος (75’ Χ.Ταβάρες), Μέντες (75’ Σεμέδο), Ροντρίγκες (59’ Ρόσα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ