Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα η Αίγυπτος με ηγέτη τον Σαλάχ! (2-1)

Στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα η Αίγυπτος με ηγέτη τον Σαλάχ! (2-1)

Με μεγάλο πρωταγωιστή τον Μο Σαλάχ που είχε ένα γκολ και μία ασίστ, η Αίγυπτος επικράτησε με 2-1 του Μαρόκου στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα!

Στα ημιτελικά του Κόπα Άφικα η Αίγυπτος, με MVP τον Μο Σαλάχ! Με τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ να κάνει μία μεγάλη εμφάνιση (ένα γκολ και μία ασίστ), η Αίγυπτος επικράτησε με 2-1 στην παράταση απέναντι στο Μαρόκο και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα, όπου θα βρουν το Καμερούν του Πιέρ Κούντε!

Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκαν στο Μαρόκο για να πάρει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Ο Μπουφάλ ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για το Μαρόκο στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος μίλησε η κλάση του Μο Σαλάχ.

Ο σταρ της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ισοφάρισε με το… καλησπέρα του δεύτερου μέρους και έκανε το 1-1 στο 53ο λεπτό. Οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους στο 90λεπτο και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί χρειάστηκε μια τρομερή έμπνευση του Σαλάχ για να κάνει την απόλυτη ανατροπή η Αίγυπτος. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ έκανε τρομερή ατομική ενέργεια και έδωσε πάσα πάρε-βάλε σοτν Τρεζεγκέ ο οποίος έκανε το 2-1 στο 100ο λεπτό!

Το σκορ δεν άλλαξε και η Αίγυπτος πήρε το μεγάλο εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ