Copa Africa: Μοιρασιά για Καμερούν και Γουινέα, ντου οπαδών μετά τη λήξη της αναμέτρησης (1-1,vid)

Copa Africa: Μοιρασιά για Καμερούν και Γουινέα, ντου οπαδών μετά τη λήξη της αναμέτρησης (1-1,vid)

Καμερούν και Γουινέα ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του Τρίτου ομίλου, με τους Μουκουντί και Αγκιμπού Καμαρά να παίζουν βασικοί για τις ομάδες τους. Αντίθετα, νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σενεγάλη που νίκησε με 3-0 την Γκάμπια

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καμερούν με τη Γουινέα για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Copa Africa, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία (1-1). Βασικοί και αναντικατάστατοι ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο, Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε και συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του.

Διαβάστε επίσης: Ιωνικός-Ολυμπιακός Β’ 1-0: «Λύγισαν» στο 87′ οι Ερυθρόλευκοι

Η Γουινέα προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια έξω από την περιοχή του Καμερούν ο Καμαρά πίεσε, η μπάλα έφτασε στον Μπάγιο, ο οποίος με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 45+2′ όταν ο Καμάνο της Γουινέας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Το Καμερούν βρήκε την απάντηση στο 51′, όταν ο Ενκουντού έβγαλε τη σέντρα και ο Μαγκρί με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε.

Ωστόσο, μετά την λήξη της αναμέτρησης είχαμε και μερικά απρόοπτα καθώς μια μερίδα οπαδών εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και πλησίασε τους ποδοσφαιριστές που όδευαν προς την φυσούνα.  Αμέσως οι δυνάμεις της ασφάλειας έσπευσαν στο χορτάρι και απέτρεψαν τους δράστες από το να φτάσουν κοντά στους παίκτες των δύο ομάδων.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σενεγάλη νίκησε την Γκάμπια με 3-0. Η πρωταθλήτρια Αφρικής άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Γκέιγ έπειτα από ασίστ του Μανέ. Στην συνέχεια, ο νεαρός Λαμίν Καμαρά βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα (52′-86′), με την Σενεγάλη να ξεκινάει ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ