Το κλάμα του μαχητή της ζωής Σεμπαστιάν Αλέ μετά την κατάκτηση του Copa Africa (vid)

Το κλάμα του μαχητή της ζωής Σεμπαστιάν Αλέ μετά την κατάκτηση του Copa Africa (vid)

Ο Σεμπαστιάν Αλέ με δικό του γκολ χάρισε στην Ακτή Ελεφαντοστού τον τίτλο του Copa Africa και στην flash interview μετά τον τελικό ξέσπασε σε κλάματα, συγκινημένος από την μεγάλη επιτυχία της πατρίδας του

Η Ακτή Ελεφαντοστού ανέβηκε ξανά στην ποδοσφαιρική κορυφή της Αφρικής μετά από 9 χρόνια, αφού χάρις στο «χρυσό»  γκολ του Σεμπαστιάν Αλέ επικράτησε με 2-1 της Νιγηρίας στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Διαβάστε επίσης: MVP του Copa Africa αναδείχθηκε ο Τροστ-Εκόνγκ (pic)

Ο Ιβοριανός επιθετικός, ένας πραγματικός μαχητής της ζωής αφού πριν από περίπου ένα χρόνο «νίκησε» τον καρκίνο, ξέσπασε σε κλάματα μαζί με τον δημοσιογράφο στην μικτή ζώνη όταν έκανε δηλώσεις μετά τον μεγάλο τελικό, φανερά συγκινημένος για την επιτυχία που κατάφερε με την πατρίδα του.

«Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν μία πρόκληση για εμένα και την οικογένειά μου. Δεδομένου του τι συνέβη τους τελευταίους μήνες, είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας», είπε ο 29χρονος φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέ, διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις τον Ιούλιο του 2022 και μετά από ένα διάστημα όπου υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες κατάφερε να τον «κερδίσει» και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέσα στο 2023.

Δείτε το γκολ του Αλέ που χάρισε το τρόπαιο στην Ακτή Ελεφαντοστού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ