Βασικός ο Καμαρά στην ισοπαλία της Γουινέας (vid)

Βασικός ο Καμαρά στην ισοπαλία της Γουινέας (vid)

Ο μέσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε βασικός στο αγώνα της Γουινέας με την Μαδασκάρη (2-2) και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 62’, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ναμπί Κεϊτά.

Τον πρώτο του αγώνα στην τελική φάση του Κόπα Αφρικα που διεξάγεται στην Αίγυπτο έδωσε ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, με την Γουινέα, πάντως, να μένει στο 2-2 με την Μαδαγασκάρη και να αφήνει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Ο άσος των Πειραιωτών ξεκίνησε ως βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το 62’, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ναμπί Κεϊτά. Η Γουινέα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και στο 34’ έκανε το 1-0 με τον Κάμπα. Η Μαδασκάρη στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και στο 49’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Αντριαναντενάινα.

Εξι λεπτά αργότερα μάλιστα έκανε την ολική ανατροπή, με τον Αντριαματσινόρο να κάνει το 2-1 για την ομάδα του! Στο 62’ ο Πολ Πουτ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας τον Κεϊτά αντί του Καμαρά και στο 65’ η Γουινέα ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καμάνο.

Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Νιγηρία που κέρδισε με 1-0 το Μπουρουντί. Την επόμενη αγωνιστική η Γουινέα παίζει με τη Νιγηρία και η Μαδασκάρη με το Μπουρουντί.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

https://www.youtube.com/watch?v=ZMSTjV099ig

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ