Σκόραρε ο Μπανανά στη νίκη του Καμερούν (vid)

Σκόραρε ο Μπανανά στη νίκη του Καμερούν (vid)

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά έπαιξε ως δανεικός στον Πανιώνιο, σκόραρε το πρώτο γκολ στη νίκη του Καμερούν επί της Γουϊνέα Μπισάου με 2-0.

Με το… δεξί μπήκε στο Κόπα Αφρικα το Καμερούν, με την ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ να επικρατεί με 2-0 της Γουϊνέα Μπισάου. Οι Αδάμαστοι Λέοντες πήραν το τρίποντο της νίκης και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην τελική 8άδα της διοργάνωσης.

Μάλιστα, αυτός που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη ήταν ο Γιάγια Μπανανά! Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό αλλά πέρσι έπαιξε ως δανεικός στον Πανιώνιο. Ο υψηλόσωμος άσος στο 66’ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετατρέποντας σε γκολ το κόρνερ που εκτέλεσε ο Εκαμπί

Την επικράτηση του Καμερούν «σφράγισε» στο 71’ ο Στεφάν Μπαοκέν, με κοντινό πλασέ ύστερα από τραγικά λάθη της άμυνας της Γουινέας-Μπισάου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο 79’ μπήκε ως αλλαγή για την ομάδα του Ζέεντορφ ο πρώην άσος του Πανιωνίου, αλλά και του Παναθηναϊκού, Ολιβιέ Μπουμάλ, ενώ με τους ηττημένους αγωνίστηκαν ο  πρώην φορ κι ο πρώην μέσος του Λεβαδειακού, Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο αντίστοιχα.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ