Ο Φεγκουλί έπαθε… Νεϊμάρ (vid)

Ο Φεγκουλί έπαθε… Νεϊμάρ (vid)

Ο Σοφιάν Φεγκουλί μιμήθηκε τον Νεϊμάρ και έπεσε θεαματικά, έπειτα από «αγκωνιά» του Σαντιό Μανέ, στον τελικό του Κόπα Άφρικα.

 

Ο Φεγκουλί ετοιμάζεται να μαρκάρει τον Σαντιό Μανέ σε κόρνερ της Σενεγάλης, ενώ η Αλγερία προηγείται με 1-0 στον τελικό του Κόπα Άφρικα και ξαφνικά σωριάζεται στο έδαφος.

Οι δύο παίχτες έτυχε να βρεθούν στα μαρκαρίσματα πριν την εκτέλεση κόρνερ των Σενεγαλέζων και ο Αλγερινός εξτρέμ έπεσε θεαματικά έπειτα από άγγιγμα που δέχθηκε από τον άσο της Λίβερπουλ.

Το βίντεο που υπάρχει στη «Sun» δείχνει τον Μανέ να ακουμπά τον Φεγκουλί στο στήθος με τον Αλγερινό να κοντοστέκεται για λίγο και εν συνεχεία  να πέφτει στο χορτάρι και να παραμένει εκεί για αρκετά δευτερόλεπτα, δείχνοντας ότι  υποφέρει από την «αγκωνιά» του Μανέ.

Το συμβάν θύμισε στους φίλους των social media την αντίστοιχη σκηνή «θανάτου» στο παιχνίδι της Βραζιλίας και της Ελβετίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ενώ το σκορ ήταν στο 1-1, ο Νεϊμάρ δέχεται ένα τάκλιν από τον Φαμπιάν Σάαρ και κατρακυλά για αρκετά μέτρα έξω από την γραμμή του πλαγίου άουτ. Η συγκεκριμένη φάση αποτέλεσε τεράστιο «τρολ» για τον άσο της Παρί, αφού δεν υπάρχει ανάλογος τραυματισμός με την αντίδρασή του στο τάκλιν του Ελβετού.

Το twitter «έκαψε» τον Φεγκουλί που έπαθε… Νεϊμάρ αντιδρώντας υπερβολικά με στόχο την αποβολή του Μανέ.

Τα βίντεο των Φεγκουλί και Νεϊμάρ:

https://twitter.com/i/status/1152306075414212608

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ