«Στην Αργεντινή εξ ολοκλήρου το Κόπα Αμέρικα»

«Στην Αργεντινή εξ ολοκλήρου το Κόπα Αμέρικα»

Η Αργεντινή θα αναλάβει αποκλειστικά όπως όλα δείχνουν τη διοργάνωση του προσεχούς Κόπα Αμέρικα.

Ως… δεδομένη θεωρούν πλέον, κορυφαία διεθνή ΜΜΕ, τη διοργάνωση του προσεχούς Κόπα Αμέρικα μόνο απ’ την Αργεντινή, η οποία θα καλύψει τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν και στην Κολομβία, ως συνδιοργανώτρια χώρα.

Η ισπανική «Marca» σε αποκαλυπτικό δημοσίευμά της ανέφερε πως η κορυφαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου, θα περάσει αποκλειστικά στα… χέρια της Αργεντινής, καθώς η Κολομβία αντιμετωπίζει προβλήματα με τη διαχείριση του κορωνοϊού αλλά και τις κοινωνικές αναταραχές των τελευταίων ημερών.

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση της Κολομβίας προσπάθησε να δείξει στην CONMEBOL ότι είναι σε θέση να φιλοξενήσει το τουρνουά, όμως όπως αναφέρει η «Marca» έχει ήδη αποφασιστεί να μην γίνουν αγώνες στα γήπεδά της. Κι αυτή η απόφαση θα γνωστοποιηθεί κι επίσημα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πάντως, η κατάσταση στην Αργεντινή με την πανδημία δεν είναι κατά πολύ… καλύτερη, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα 20 κρούσματα κορωνοϊού στη Ρίβερ Πλέιτ, που την ανάγκασαν να αγωνιστεί μόλις με 11 παίκτες στον αγώνα της με την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, για το Copa Libertadores.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ