Νοκ άουτ από το Copa America ο Χάμες Ροντρίγκες

Νοκ άουτ από το Copa America ο Χάμες Ροντρίγκες

Άτυχος στάθηκε ο Χάμες Ροντρίγκες που λόγω τραυματισμού θα χάσει το προσεχές Copa America.

Λόγω τραυματισμού, ο άσος της Έβερτον Χάμες Ροντρίγκες δεν θα είναι «παρών» στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας για την τελική φάση του Copa America, καθώς κι από δύο ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 τον Ιούνιο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

«Τις τελευταίες ημέρες, ο παίκτης υποβλήθηκε σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, οπότε δεν θα βρίσκεται στην επιλογή του προπονητή, Ρεϊνάλντο Ρουέδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Δεν προσδιορίζει πάντως ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που ταλαιπωρεί το διεθνή άσο, ωστόσο, είχε χάσει αρκετά ματς της Έβερτον στην σεζόν που τελείωσε πρόσφατα λόγω προβλήματος στο γαστροκνήμιο.

Η Κολομβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περού στις 3 Ιουνίου και πέντε ημέρες μετά θα υποδεχθεί την Αργεντινή. Η σέντρα στο Copa America έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ