Σε ρυθμούς… Μέσι και Αργεντινής όλο το Ροσάριο (pics)

Σε ρυθμούς… Μέσι και Αργεντινής όλο το Ροσάριο (pics)

Αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Copa America μετράει όλη η Αργεντινή, με το το μνημείο του Ροζάριο να φωταγωγείται με τη μορφή του Λιονέλ Μέσι και της εθνικής Αργεντινής.

Λίγες ώρες απομένουν για την έναρξη του μεγάλου τελικού του 47ου Copa America, ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία στο Μαρακανά.

Πρόσωπο της αναμέτρησης; Δεν χρειάζεται καν ερώτημα. Φυσικά ο Λιονέλ Μέσι. Ο pulga κατάφερε να πάρει από το χέρι την Αργεντινή και με τις ηγετικές του εμφανίσεις την έστειλε στον μεγάλο τελικό του Copa America όπου θα αντιμετωπίσει τη Βραζιλία του Νεϊμάρ.

Μία ακόμη ευκαιρία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της τελευταίας 15ετιας να φτάσει σε ένα τρόπαιο με την πατρίδα του. Μία ευκαιρία για να εξιλεωθεί και να φτάσει με την «Αλμπισελέστε» στη… Γη της Επαγγελίας.

Η γενέτειρα του 34χρονου θέλησε να τιμήσει το καμάρι της αλλά και ολόκληρο το έθνος. Συγκεκριμένα, οι τοπικές Αρχές πήραν την απόφαση να φωταγωγήσουν το μεγαλύτερο μνημείο της περιοχής «Monumento Nacional a la Bandera» με τη μορφή του Μέσι αλλά και τη σημαία της Αργεντινής, δείχνοντας την «τρέλα» διακατέχει το έθνος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ