Σκαλόνι: «Πιστεύω πως ο Μέσι θα παίξει στο Κόπα Αμέρικα»

Σκαλόνι: «Πιστεύω πως ο Μέσι θα παίξει στο Κόπα Αμέρικα»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Λιονέλ Μέσι θα αγωνιστεί στο Κόπα Αμέρικα το επόμενο καλοκαίρι, για ακόμη μία κορυφή για την Αργεντινή.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι πιστεύει πως ο Λιονέλ Μέσι θα δώσει το παρόν στα γήπεδα των ΗΠΑ, εκεί οπού θα διεξαχθεί το Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι του 2024.

Ο Λιονέλ Μέσι αν και πλέον δεν έχει μείνει κάτι ακόμη να κερδίσει με την εθνική Αργεντινής, βαδίζοντας στο 36ο έτος της ηλικίας του, δεν έχει αποφασίσει αν θα σταματήσει ή όχι από την Εθνική.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Γουίλιαν Χοσέ – Τι αποκαλύπτει η Marca

Ο Σκαλόνι, μιλώντας στο «Radioestadio», εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Αργεντίνος σταρ θα βρεθεί στις ΗΠΑ, για το Κόπα Αμέρικα.

Ακόμη σχολίασε και την πιθανή έλλειψη ανταγωνιστικότητας του MLS και αν αυτό θα επηρεάσει τον Μέσι, λέγοντας:

«Πιστεύω ότι ο Μέσι θα παίξει στο επόμενο Κόπα Αμέρικα. Δεν θα είμαι αυτός που θα του πω όχι. Το γεγονός ότι παίζει στις ΗΠΑ δεν τον κάνει λιγότερο ανταγωνιστικό, έχει μέσα του το ανταγωνιστικό γονίδιο. Ο Μέσι θα παίζει καλό ποδόσφαιρο μέχρι να το θέλει».

Στο επόμενο Κόπα Αμέρικα, με συμφωνία CONMEBOL και CONCACAF θα αγωνιστούν ομάδες και της Νοτίου, Κεντρικής και της Βορείου Αμερικής.

Οι 16 ομάδες που θα παίξουν στα γήπεδα της Αμερικής είναι οι Αργεντινή, Βραζιλία, Κολομβία, Ουρουγουάη, Χιλή, Εκουαδόρ, Βολιβία, Παραγουάη, Περού και Βενεζουέλα, από τη Ν. Αμερική και οι Καναδάς, Μεξικό, Κόστα Ρίκα, Ονδούρα, Παναμάς και η διοργανώτρια ΗΠΑ από την Κεντρική και τη Βόρεια Αμερική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ