Εξελίξεις με Γουίλιαν Χοσέ – Τι αποκαλύπτει η Marca

Εξελίξεις με Γουίλιαν Χοσέ – Τι αποκαλύπτει η Marca

Νέες πληροφορίες έρχονται από την Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Γουίλιαν Χοσέ που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό

Νέες εξελίξεις στο θέμα του Γουίλιαν Χοσέ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που ανήκει στην Μπέτις και είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, είναι πολύ κοντά στο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα η μεξικάνικη έκδοση Marca αναφέρει πως ο Γουίλιαν Χοσέ βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει στην Κρουζ Αζούλ. Η περίπτωση των Μεξικανών είναι αυτή που πείθει περισσότερο την πλευρά της Μπέτις, η οποία μάλιστα αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Μεξικό για ένα φιλικό με την Σεβίλλη.

Διαβάστε επίσης: Τζάκσον Πορόζο: Ένας «βράχος» για την άμυνα του Ολυμπιακού (pics, vids)

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως και ο Ολυμπιακός αλλά και η Αλμερία είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον πρώην επιθετικό της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά οι διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο από το Μεξικό βρίσκονται σε καλό στάδιο.

Ο Γουίλιαν Χοσέ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Σοσιεδάδ για 11 εκατομμύρια, δεν κατάφερε να πείσει και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκτός πλάνων του Πελεγκρίνι για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και έτσι ο Βραζιλιάνο φαίνεται πως θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ