Στην τελική 26αδα του Περού για το Copa America ο Κάλενς (pic)

Στην τελική 26αδα του Περού για το Copa America ο Κάλενς (pic)

Ο Αλεξάντερ Κάλενς ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Copa America, αφού ο στόπερ της ΑΕΚ, βρίσκεται στην τελική αποστολή του Περού για την μεγάλη διοργάνωση.

Από τις 20 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου θα λάβει χώρα το Copa America στα γήπεδα των ΗΠΑ με τη συμμετοχή και της Εθνικής ομάδας του Περού.

H αποστολή των Περουβιανών, βέβαια, έχει κι ελληνικό «χρώμα», αφού όπως αναμενόταν στις τελικές κλήσεις του Χόρχε Φοσάτι βρίσκεται και ο Αλεξάντερ Κάλενς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Χιρόνα στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός της επόμενης σεζόν: Οι αποχωρήσεις, τα κλειστά συμβόλαια και οι μεταγραφές από το… πάνω ράφι

Ο στόπερ της Ένωσης, βρίσκεται στην τελική λίστα των 26 παικτών κι έτσι θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών. O Κάλενς είναι από τα βασικά στελέχη της Εθνικής του τα τελευταία χρόνια, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 42 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και δύο γκολ.

Το Περού βρίσκεται στον πρώτο όμιλο του Copa America, όπου θα τεθεί αντιμέτωπο με την Πρωταθλήτρια Κόσμου Αργεντινή, τον Καναδά και την Χιλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ