Τεράστια απώλεια! Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και χάνει το Copa America (vid)

Τεράστια απώλεια! Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και χάνει το Copa America (vid)

Ο Νεϊμάρ, ηγέτης της Βραζιλίας, τραυματίστηκε στο φιλικό των Καριόκας κόντρα στο Κατάρ και θα χάσει το προσεχές Copa America.

Τεράστιο πλήγμα για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Κατά τη διάρκεια ενός φιλικού προετοιμασίας για το προσεχές Copa America κόντρα στο Κατάρ, ο Νεϊμάρ δέχθηκε ένα μαρκάρισμα, έχασε την ισορροπία του κορμιού του και πάτησε στραβά με όλο το βάρος του σώματός του με αποτέλεσμα να του γυρίσει ο αστράγαλος.

 

Ο παίκτης έγινε αλλαγή άμεσα και το κλάμα του στον πάγκο έκανε τον γύρο του κόσμου. Ωστόσο τα χειρότερα δεν είχαν περάσει για τον άτυχο ποδοσφαιριστή αφού μετά το τέλος του αγώνα και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη βραζιλιάνικη Ομοσπονδία ότι θα χάσει το Copa America αφού δεν θα προλάβει να αναρρώσει έγκαιρα.

 

Η χρονιά αυτή εξελίσσεται πολύ άσχημα για τον Νεϊμάρ. Μετά την αποτυχία στο Champions League με την Παρί, τους τραυματισμούς μέσα στη σεζόν, το θέμα με τον βιασμό για τον οποίο κατηγορείται αλλά και η απώλεια της αρχηγίας από τη Σελεσάο, έρχεται και το τελευταίο περιστατικό. Και μη χειρότερα για τον Βραζιλιάνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ