Κατάρ – Αργεντινή 0-2

Κατάρ – Αργεντινή 0-2

Η Αργεντινή με γκολ των Λαουτάρο (4') και Αγουέρο (82') επικράτησε 2-0 του Κατάρ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Πέρασε ως 1η η Κολομβία.

Παίζοντας με την «πλάτη στον τοίχο», μιας και ήθελε μόνο νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση, η Αργεντινή επικράτησε με 2-0 του Κατάρ και εξασφάλισε την πρόκριση της στους «8» του Κόπα Αμέρικα.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο δεν έπεισε με την εμφάνιση της, η «αλμπισελέστε» ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 4′ ο Λαουτάρο με ψύχραιμο πλασέ έπειτα από τραγικό λάθος της άμυνας του Κατάρ, έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ήταν αυτός που «κλείδωσε» την νίκη και μαζί την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όταν στο 85′ με ωραίο διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Κολομβία δεν χαρίστηκε στην Παραγουάη και επικρατώντας με 1-0, έκανε το 3/3 και πέρασε ως 1η στην επόμενη φάση.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Κουεγιάρ στο 32′, ενώ οι «καφετέρος» είχαν και ακυρωθέν γκολ στο 2ο ημίχρονο, με τον Λουίς Ντίας στο 69′.

Όσον αφορά την 3η του γκρουπ, Παραγουάη, θα χρειαστεί να περιμένει τον αγώνα της Ιαπωνίας με τον Ισημερινό, ώστε να δει αν θα προκριθεί ως μία από τις δύο καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσες): Αλ Σέεμπ, Χισάμ, Κουκί, Σαλμάν, Πέδρο Μιγκέλ (85′ Ισμαέλ), Αλ Χαΐντος, Αλ Χάζρι (77′ Αμπντουλσαλάμ), Χατέμ, Μπουντιάφ, Αφίφ, Αλμοέζ Αλί.

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Αρμάνι, Σαράβια, Φόιτ (85′ Πετσέλα), Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Παρέδες, Λο Σέλσο (55′ Ακούνια), Μέσι, Αγουέρο, Λαουτάρο (76′ Ντιμπάλα).

Η τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου

Κολομβία 9

Αργεντινή 4

Παραγουάη 2

Κατάρ 1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ