Έχασε τις αισθήσεις μέσα στον αγώνα ο Γκομίς (vid)

Έχασε τις αισθήσεις μέσα στον αγώνα ο Γκομίς (vid)

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς σόκαρε συμπαίχτες και αντίπαλους καθώς κατέρρευσε μέσα στον αγώνα. Με δική του ανάρτηση, δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Ο Μπαφετιμπί Γκομίς δείχνει τις επιθετικές του ικανότητες (και) στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με την φανέλα της Αλ-Χιλάλ. Ο 35χρονος επιθετικός μετράει 25 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 31 συμμετοχές και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά όπλα της λίγκας.

Ωστόσο, εκτός από το να τραντάζει τα αντίπαλα δίχτυα, κατάφερε να σοκάρει και άπαντες στον αγωνιστικό χώρο. Στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Αλ-Αχλί, ο Γάλλος φορ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όπως ήταν φυσικό, συμπαίκτες και αντίπαλοι κινητοποιήθηκαν άμεσα και κάλεσαν γρήγορα τους γιατρούς. Έπειτα από το συμβάν, ο Γκομίς καθησύχασε τους φίλους της ομάδας και του ποδοσφαίρου, αναφέροντας ότι είναι καλά στην υγεία του και ότι έχει κάτι σοβαρό. Να θυμίσουμε, ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει γράψει μία πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Ευρώπης με τα χρώματα των Γαλατασαράι, Σουόνσι, Μαρσέιγ, Λιόν και Σεντ Ετιέν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ