Τσάβι για Γκιγιέρμε : «Μπορεί να γίνει ένας από τους ηγέτες μας»

Τσάβι για Γκιγιέρμε : «Μπορεί να γίνει ένας από τους ηγέτες μας»

Ο «θρύλος» της Μπαρτσελόνα και νυν προπονητής της Αλ Σαντ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Γκιγιέρμε.

Ο Τσάβι κατάφερε να γίνει ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Ισπανίας αλλά και της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν από κύριους λόγους των επιτυχιών των «μπλαουγκράνα», ωστόσο αυτή την στιγμή, κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην Αλ Σαντ. Εκεί, όπου βρίσκεται ο, πλέον πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» μετά από δύο χρόνια παρουσίας και παρά την εξωπραγματική πρόταση του ελληνικού συλλόγου, αποφάσισε να αποχωρήσει. Φυσικά, στο στρατόπεδο της ομάδας του Κατάρ υπάρχει ενθουσιασμός με την άφιξη του, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις του Τσάβι.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο 29χρονος μέσος μπορεί να μετατραπεί σε έναν από τους ηγέτες της ομάδας, ενώ ανέφερε ότι θα βοηθήσει αρκετά τον σύλλογο να ανέβει επίπεδο. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Με την απόκτηση των Καθόρλα και Γκιγέρμε ενισχυθήκαμε με δύο διακεκριμένους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί σε πρωταθλήματα όπως της Ισπανίας, της Αγγλίας και της Ελλάδας και θα μας βοηθήσουν σίγουρα. Τους γνωρίζω πολύ καλά και έχουν τις δυνατότητες να γίνουν ηγέτες της ομάδας. Θα είναι ένα μεγάλου ατού για μας, γιατί πρόκειται για παίκτες ιδιαίτερου στυλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ