Η Ζάμαλεκ θέλει για προπονητή τον Ζοσέ Ανιγκό!

Η Ζάμαλεκ θέλει για προπονητή τον Ζοσέ Ανιγκό!

Η Ζάμαλεκ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει ψηλά στη λίστα της τον Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Ζοσέ Ανιγκό είναι μια αξιοπρόσεκτη περίπτωση παράγοντα και προπονητή και αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους ισχυρότερους ανθρώπους του γαλλικού ποδοσφαίρου. Επί 15 χρόνια ήταν στη Μαρσέιγ σε όλα σχεδόν τα πόστα, ενώ πλέον είναι επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα πάντα για το γαλλικό ποδόσφαιρο και έχει εξελιχθεί σε ειδικό του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, ο Ανιγκό εκτός από παράγοντας έχει διατελέσει και προπονητής και μάλιστα με ιδιαίτερη πορεία, αφού ήταν στη Μαρσέιγ, ενώ το καλοκαίρι του 2015 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εσπεράνς από την Τυνησία, που είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Αφρική.

Ο Ανιγκό διατέλεσε και προπονητής πριν λίγα χρόνια και στην Ελλάδα πρώτα για τον Λεβαδειακό κι εν συνεχεία για τον Πανιώνιο και μάλιστα με επιτυχία, ενώ αποτελεί τα τελευταία χρόνια «μάστερ» στην αγορά της «Μαύρης Ηπείρου».

Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που η Ζάμαλεκ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή θέλει να κάνει δικό της τον Γάλλο παράγοντα. Η ομάδα από την Αίγυπτο έχει ψηλά στη λίστα της τον Ανιγκό με σκοπό να του δώσει τα «κλειδιά» του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανιγκό είναι δικτυωμένος στη «Μαύρη Ήπειρο» και τσεκάρει την αγορά έχοντας «άκρες» σε κάθε χώρα της Αφρικής και διατηρώντας ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηπείρου. Ο Ανιγκό ενεπλάκη ενεργά σε μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, όπως αυτή του Γιασίν Μπενζιά την περασμένη σεζόν, ενώ το ίδιο συνέβη φυσικά και σε μεταγραφές της Νότιγχαμ που έλαβαν χώρα στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ