Λουτσέσκου : «Μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»

Λουτσέσκου : «Μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τον αποκλεισμό της Αλ Χιλάλ στο ασιατικό Champions League λόγω κορωνοϊού και ξεκαθάρισε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο ποδόσφαιρο.

Η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου αποκλείστηκε από το Champions League της Ασίας και ο Ρουμάνος τεχνικός τα έχωσε στους διοργανωτές για την απόφασή τους.

Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ο αποκλεισμός της Αλ Χιλάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια από τις μεγαλύτερες αδικίες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν υπήρχε βιασύνη, η διοργάνωση τελειώνει τον Δεκέμβριο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν παιχνίδια. Προσπαθήσαμε ακόμη και να βρεθούμε στο γήπεδο, με 9 παίκτες.

Το Champions League χωρίζεται σε δύο περιοχές, Ανατολή και Δύση. Στην Ανατολή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη να παίζουν, θα το κάνουν σε έναν μήνα. Eμάς γιατί μας αποκλείουν; Είμαστε η Αλ Χιλάλ, η πρωταθλήτρια. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα πίσω από αυτό, έτσι ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτήν την διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ