Η καραμπόλα που δεν έγινε με Ολυμπιακό και Μπενφίκα

Η καραμπόλα που δεν έγινε με Ολυμπιακό και Μπενφίκα

Σεμέδο, Βερίσιμο, Σάντος, Ολυμπιακός, Μπενφίκα… Οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν μία καραμπόλα που δεν ολοκληρώθηκε στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Οι καραμπόλες είναι συνηθισμένο φαινόμενο στις μεταγραφές… Μία παραλίγο να συμβεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Μπενφίκα. Η Μπενφίκα ήθελε τον Ρούμπεν Σεμέδο και πίεσε τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο ενδιάμεσο, στα σενάρια αντικατάστασης του Σεμέδο, ο Ολυμπιακός συνδέθηκε με φήμες για τον Λούκας Βερίσιμο, τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Σάντος.

Μετά το «άκυρο» που δέχτηκε η Μπενφίκα από τον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο, στράφηκε στον Βερίσιμο. Το deal παραλίγο να κλείσει τη Δευτέρα και ήταν τόσο προχωρημένο που ο Βραζιλιάνος στόπερ ετοίμαζε βαλίτσες για το «Ντα Λουζ». Τελικά, η συμφωνία «χάλασε» στο… παραένα και ο Βερίσιμο παρέμεινε στο Σάο Πάολο.

Πρακτικά, σε αυτή την καραμπόλα ο Σεμέδο θα μπορούσε να καταλήξει στη Λισαβόνα και ο Βερίσιμο θα ερχόταν στον Πειραιά ως αντικαταστάτης του. Αφού δεν ευοδώθηκε η μετακίνηση και ο Σεμέδο έμεινε στον Πειραιά, κόντεψε να βρεθεί στη θέση του στη Λισαβόνα ο Βερίσιμο! Αλλά τελικά, ούτε αυτός έφυγε από το Σάο Πάολο…

Βέβαια, ο Βερίσιμο είχε πιέσει πολύ τη Σάντος για να πάρει μεταγραφή στην Ευρώπη. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι μετά το «ναυάγιο» και με τη Μπενφίκα, ο ποδοσφαιριστές και οι ατζέντηδες του αντέδρασαν και τσακώθηκαν με τους παράγοντες της Σάο Πάολο. Οι τελευταίοι άρχισαν μία προσπάθεια να ευξεμενίσουν τον 25χρονο αμυντικό και υποσχέθηκαν ότι τον Ιανουάριο θα δρομολογήσουν εξελίξεις για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου.

Οι ίδιες «πηγές» από τη Βραζιλία διατηρούν τον Ολυμπιακό στο κόλπο για τον Βερίσιμο. Αφού η Σάντος σκοπεύει να πουλήσει τον υψηλόσωμο στόπερ τον Ιανουάριο, ο Ολυμπιακός φέρεται να τον έχει στη λίστα του και να ενδιαφερθεί, ειδικά εάν παραχωρήσει κάποιον από τους δικούς του παίκτες της άμυνας.

Το «ταμπελάκι» στον Βερίσιμο γράφει 6,5 εκατομμύρια ευρώ, όπως γράφουν τα ρεπορτάζ, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ