Σε μπελάδες ο Ρομπίνιο, η Σάντος ακύρωσε τη συμφωνία

Σε μπελάδες ο Ρομπίνιο, η Σάντος ακύρωσε τη συμφωνία

Η υπόθεση περί βιασμού του Ρομπίνιο βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, με τη Σάντος να διακόπτει τη συνεργασία των δύο πλευρών που είχε αρχίσει πριν από μία εβδομάδα.

Μεγάλα τα προβλήματα για τον Ρομπίνιο, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτοβάθμια σε ποινή φυλάκισης εννιά ετών και τώρα κινδυνεύει να εκδοθεί, αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας οι τηλεφωνικές κλήσεις στις οποίες επιβεβαιώνει το περιστατικό βίας, το 2013.

«Γελώ γιατί δεν με νοιάζει, η γυναίκα ήταν μεθυσμένη, δεν ξέρει καν τι συνέβη». Αυτή είναι μία από τις πολλές δηλώσεις του νυν ποδοσφαιριστή της Σάντος, που μεταδόθηκε αποκλειστικά από το βραζιλιάνικο κανάλι Globo Esporte.

Το γεγονός χρονολογείται τη νύχτα της 22ας Ιανουαρίου 2013. Σε ένα γνωστό κλαμπ στην περιοχή Μπικόκα, ο τότε επιθετικός της Μίλαν φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα κορίτσι αλβανικής καταγωγής (22 ετών τότε), μαζί με πέντε ακόμα άτομα. Σε ανάκριση το 2014 ο Ρομπίνιο αρνήθηκε τις κατηγορίες, μιλώντας για συναινετική σχέση, ωστόσο το 2017 η δικαιοσύνη τον καταδίκασε σε εννιά χρόνια φυλάκισης μαζί με τον φίλο του, Ρικάρντο Φάλκο.

Για τον λόγο αυτό, η Σάντος ανακοίνωσε την ακύρωση της συμφωνίας με τον Ρομπίνιο, ύστερα από τις αντιδράσεις που υπήρξαν προς τον Βραζιλιάνο σταρ. Ο Ρομπίνιο αγωνιζόταν μέχρι το περασμένο καλοκαίρι στην Μπασακσεχίρ, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Στον ενάμιση χρόνο που αγωνίστηκε στην τουρκική ομάδα, μέτρησε τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 43 αγώνες.

Τελικά ωστόσο, ο 36χρονος επιθετικός δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της αγαπημένης του Σάντος ύστερα από μία πενταετία, με τον σύλλογο μάλιστα να εκδίδει και σχετική ανακοίνωση ότι σταματά η συνεργασία των δύο πλευρών που υπογράφτηκε προ ολίγων ημερών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Σάντος και ο αθλητής Ρομπίνιο ανακοινώνουν πως ήρθαν σε αμοιβαία συμφωνία προκειμένου να αναστείλουν τη σύμβαση που υπογράφηκε στις 10 Οκτωβρίου προκειμένου ο παίκτης να μπορεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υπεράσπισή του, στην υπόθεση που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ