Στη Χιμνάσια Λα Πλάτα ο Μπαράλες

Στη Χιμνάσια Λα Πλάτα ο Μπαράλες

Παίκτης της Χιμνάσια Λα Πλάτα είναι κι επίσημα ο Τζερόνιμο Μπαράλες ως ελεύθερος από την Τζοχόρ της Μαλαισίας.

Στην Αργεντινή επέστρεψε ο Τζερόνιμο Μπαράλες μετά το πέρασμά του από τη Μαλαισία και την Τζοχόρ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Ο πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον σύλλογο της Αργεντινής για τον επόμενο χρόνο, ενώ ανάλογα την απόδοσή του η Χιμνάσια μπορεί να του ανανεώσει αυτόματα το συμβόλαιο για ακόμα έναν.

Ο 31χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Τζοχόρ, όμως δεν άργησε να βρει την επόμενη του ομάδα με τους λύκους να προσφέρουν παχυλό συμβόλαιο στον Αργεντινό επιθετικό, αλλά και την ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο Μπαράλες θα αμείβεται με 300.000 ευρώ τον χρόνο κι όπως προείπαμε θα υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα μια χρονιά από την ομάδα.

Τις τελευταίες σεζόν η καριέρα του πρώην στράικερ του Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται σε πτώση, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως την περασμένη σεζόν στη Μαλαισία αγωνίστηκε μόλις σε 3 παιχνίδια. Πιο πριν στη Σίβασπορ έπαιξε σε μόλις 7 ματς , ενώ στην Ουρακάν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια. Στον Αστέρα ο Μπαράλες ήταν εκπληκτικός, καθώς σε 82 αγώνες σκόραρε 29 φορές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ