Ορλάντο Σίτι : Έγινε τερματοφύλακας και έδωσε την πρόκριση (vid)

Ορλάντο Σίτι : Έγινε τερματοφύλακας και έδωσε την πρόκριση (vid)

Ο αμυντικός Ροντρίγκο Σλέγκελ φόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα και χάρισε την πρόκριση στον αμερικάνικο σύλλογο.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου ανάμεσα σε Ορλάντο Σίτι και Νιου Γιορκ Σίτι, για τα Playoffs της Major League Soccer είχε έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή. Ο αμυντικός Ροντρίγκο Σλέγκελ έγινε «ήρωας» αποκρούοντας πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία, χαρίζοντας στο Ορλάντο την πρόκριση!

Η κανονική διάρκεια του αγώνα που διεξήχθη στο «Εξπλόρια Στάντιουμ» του Ορλάντο, βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1 (5’πέν. Νάνι – 8’ Σανό). Στο 87ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμεινα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του δεξιού μπακ Ρουάν, για βίαιο μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Δεν άλλαξε κάτι στην παράταση, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.

Με τη διαδικασία στο 4-3, με τις δυο ομάδες να έχουν εκτελέσει από τέσσερα πέναλτι, ο τερματοφύλακας του Ορλάντο, Πέντρο Γκαλές, πίστεψε πως είχε δώσει στην ομάδα του τη νίκη, αποκρούοντας το πέναλτι του Βαλεντίν Καστεγιάνος.

Ωστόσο, έπειτα από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα-κόκκινη, στον Γκαλές καθώς είχε κινηθεί νωρίτερα από ό,τι έπρεπε. Ο προπονητής Όσκαρ Παρέγια θέλησε να περάσει στο ματς τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα Μπράιαν Ρόου, ωστόσο δεν είχε δικαίωμα για αλλαγή! Έτσι, τα γάντια φόρεσε ο Αργεντινός αμυντικός Σλέγκελ!

Ο Καστεγιάνος εκτέλεσε εκ νέου το πέναλτι, σκοράροντας αυτή τη φορά και ισοφαρίζοντας σε 4-4, με τον Νάνι – πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – να μη βρίσκει δίχτυα και τη διαδικασία να πηγαίνει στον «ξαφνικό θάνατο». Το σκορ πήγε στο 5-5, με τον Σλέγκελ να αποκρούει το πέναλτι του Γκούντμουντουρ Θοράρινσον και τον Μπέντζι Μισέλ να ευστοχεί, χαρίζοντας στο Ορλάντο την πρώτη νίκη της ιστορίας του στα Playoffs. Χάρη στον Σλέγκελ!

Όπως, μάλιστα, «τιτίβισε» η Opta Statistics, χρειάστηκε να περάσουν 21 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο πέναλτι της διαδικασίας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ