Ένας αμυντικός απέκρουσε το πέναλτι που έδωσε πρόκριση! (vid)

Ένας αμυντικός απέκρουσε το πέναλτι που έδωσε πρόκριση! (vid)

O Ροντρίγκο Σλέγκελ ανέλαβε τον ρόλο του γκολκίπερ στο ματς Ορλάντο Σίτι - Νιού Γιορκ Σίτι και έγραψε ιστορία!

Τα πέναλτι είναι μία ποδοσφαιρική διαδικασία στην οποία μπορεί να ξεχωρίσει ένας τερματοφύλακας. Ή κάποιος ο οποίος κάνει τον τερματοφύλακα λόγω των συνθηκών. Όπως ο Ροντρίγκο Σλέγκελ ο οποίος από αμυντικός και έγινε γκολκίπερ και χάρισε στην ομάδα του μία πρόκριση…

Πριν ο Σλέγκελ φορέσει τα γάντια, η Ορλάντο Σίτι στην οποία ανήκει και η Νιού Γιορκ Σίτι αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 μετά την παράταση και διεκδίκησαν την πρόκριση στην επόμενη φάση των Play Offs του MLS.

Με το σκορ στο 4-3 στη διαδικασία υπέρ του Ορλάντο, ο κανονικός γκολκίπερ του ο Πέντρο Γκαλές απέκρουσε το πέναλτι του Βαλεντίν Καστεγιάνος. Όμως, ο διαιτητής με τη συμβουλή του VAR, απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Γκαλές επειδή κινήθηκε νωρίτερα από την εκτέλεση και διέταξε την επανάληψη.

Ο Σλέγκελ έβαλε τα γάντια και στο τέταρτο πέναλτι της σειράς και πρώτο δικό του δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ. Όπως και στο πέμπτο και τελευταίο της σειράς.

Όμως, ο «ξαφνικός θάνατος» εξελίχτηκε διαφορετικά… Ο Μπέντζι Μισέλ έδωσε προβάδισμα στο Ορλάντο με 6-5, ο Σλέγκελ απέκρουσε την εκτέλεση του Θοράρινσον και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα εν μέσω αποθέωσης και σε ένα ματς που θα μνημονεύεται!

Δείτε τη διαδικασία και τα χάιλαϊτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ