Πλατινί για Μαραντόνα: «Ζούσαμε για τις κόντρες μας»

Πλατινί για Μαραντόνα: «Ζούσαμε για τις κόντρες μας»

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο έκανε ανάρτηση στα social media και αποχαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον «Πίμπε Ντ' Όρο».

Τις επικές μάχες που έδωσε με τον Ντιέγκο Μαραντόνα όταν αγωνιζόταν στην Γιουβέντους και ο Αργεντινός στην Νάπολι, θυμήθηκε ο Μισέλ Πλατινί.

Ο πρώην πρόεδρος της UEFA λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο έκανε ανάρτηση στα social media και αποχαιρέτησε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τον «Πίμπε Ντ’ Όρο».

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Με τον Ντιέγκο είχαμε βρεθεί πολλές φορές ως αντίπαλοι στο χορτάρι. Είχα μεγάλο θαυμασμό για εκείνον παρότι υπήρχε αντιπαλότητα. Δεν μπορεί είναι στην κορυφή και οι δύο, να αγωνίζεσαι σε Μουντιάλ για να το κατακτήσεις, να διεκδικείς πρωτάθλημα με την Γιουβέντους και την Νάπολι και μην υπάρχει κόντρα.

Η πρώτη λέξη που έμαθα φτάνοντας στην Ιταλία ήταν η λέξη ‘κόντρα’: ο Μαραντόνα κοντράρεται με τον Πλατινί, ο Πλατινί κοντράρεται με τον Ζίκο… Τη δεκαετία του ’80 ζούσαμε για αυτές τις κόντρες», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της UEFA, συμπληρώνοντας:

«Αυτό το βράδυ είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Υπάρχει η νοσταλγία μίας εποχής που ήταν όμορφη. Πέθανε ο Κρόιφ, πέθανε ο Ντι Στέφανο, πέθανε ο Πούσκας, πάρα πολλοί μεγάλοι παίκτες που σημάδεψαν τα νιάτα μου και τη ζωή μου.

Έρχεται μία ηλικία όπου βλέπεις όλο αυτό τον κόσμο να φεύγει από τη ζωή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ