Μαραντόνα : Η ιστορική εφημερίδα «Ουμανιτέ» αποχαιρετά τον μάγο του ποδοσφαίρου

Μαραντόνα : Η ιστορική εφημερίδα «Ουμανιτέ» αποχαιρετά τον μάγο του ποδοσφαίρου

Η εφημερίδα της γαλλικής Αριστεράς αφιερώνει στον Μαραντόνα όλη την πρώτη σελίδα, χαρακτηρίζοντας τον αργεντίνο σταρ «σύντροφο».

Το δικό της «αντίο» στον μάγο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα, λέει η εμβληματική και ιστορική γαλλική εφημερίδα «Ουμανιτέ».

Η εφημερίδα της γαλλικής Αριστεράς αφιερώνει στον Ντιεγκίτο όλη την πρώτη σελίδα, χαρακτηρίζοντας τον αργεντίνο σταρ «σύντροφο».

«Αντίο, σύντροφε» αναφέρει χαρακτηριστικά η λεζάντα και συνοδεύεται από μία φωτογραφία του Μαραντόνα με το «10» της Εθνικής Αργεντινής.

Άλλωστε, είναι γνωστή η αριστερή ματιά που είχε πάντα ο Μαραντόνα στα πολιτικά πράγματα, κυρίως αυτά που αφορούσαν τη Λατινική Αμερική, με τη στενή φιλία του με τον Φιντέλ Κάστρο να ξεχωρίζει.

Στις 25 Νοεμβρίου του 2016, όταν πέθανε ο Κάστρο, ο Μαραντόνα βρισκόταν στην Κροατία, παρακολουθούσε την Εθνική ομάδα της Αργεντινής στο Κύπελλο Ντέιβις: «Από τη στιγμή που το έμαθα δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Ο Φιντέλ ήταν για μένα ο δεύτερος πατέρας μου, ο άνθρωπος που μου έσωσε τη ζωή. Μου άνοιξε την πόρτα της Κούβας όταν μου την έκλεισε η ίδια η Αργεντινή» είχε πει ο Ντιεγκίτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ