Αποκάλυψη για Μαραντόνα : «Ήθελε να ταριχευθεί για να μείνει εδώ για πάντα»

Αποκάλυψη για Μαραντόνα : «Ήθελε να ταριχευθεί για να μείνει εδώ για πάντα»

Ο Μαρτίν Αρέβαλο, δημοσιογράφος και στενός φίλος του Ντιεγκίτο, αποκάλυψε ότι σε μία συζήτηση που είχαν, ο θρύλος της Αργεντινής απέρριψε την ιδέα ενός αγάλματος, λέγοντας: «Όχι δεν θέλω άγαλμα, θέλω να με ταριχεύσουν».

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε εκφράσει στους κοντινούς του ανθρώπους την επιθυμία να ταριχευθεί μετά θάνατον, ώστε να μπορεί να βρίσκεται πάντα κοντά στους θαυμαστές του, όπως αποκάλυψε στενός του φίλος.

Ο Μαρτίν Αρέβαλο, δημοσιογράφος και στενός φίλος του Ντιεγκίτο, αποκάλυψε στο Tyc ότι σε μία συζήτηση που είχαν κατά τη διάρκεια του lockdown ο θρύλος της Αργεντινής απέρριψε την ιδέα ενός αγάλματος, λέγοντας: «Όχι δεν θέλω άγαλμα, θέλω να με ταριχεύσουν».

Αυτό που ήθελε στην πραγματικότητα ο Μαραντόνα, ήταν «να μείνει μαζί μας για πάντα», τόνισε ο Αρέβαλο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του, Ματίας Μόρλα, του είχε ζητήσει να επισημοποιήσουν το αίτημά του με τη βοήθεια συμβολαιογράφου, κάτι που έκανε στις 13 Οκτωβρίου, όπως ανέφεραν ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ωστόσο, ο παγκόσμιος θρύλος οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία του τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (26/11) και η τελετή της ταφής πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο (συνολικά 25 άτομα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ